Okategoriserade

Nu laddar jag för Tysklandsturné

Jag har precis packat upp efter Totally in tango i Antwerpen. Det var ett jättemysigt litet evenemang, jag fick dj:a på lördageftermiddagen vilket är min favorittid – både att dansa och dj:a. Det är en speciell energi då, ängsligheten och nervositeten från fredagen har lagt sig, folk vågar lyfta blicken till nya dansare och lyssnar mer på musiken. Som dj kan man bygga energin som en ny bekantskap, först nyfiket och mjukt rytmiskt, sedan mer humor och rakare puckar, och så slutligen ladda för romantik, hjärtesorg och brakfest.

Imorgon är det Rost, värme och pizza och Stockholms minsta pista.

Sedan packar jag för min Tysklandsturné. Först festival på Amrum, en ö i Nordsjön. Flyg till Köpenhamn, två tågbyten till Flensburg, tre bussar till Dagebüll och en två timmars färjetur.

Jag får dj:a fredag och lördag kväll samt brunch-milongan på söndagen.

Måndag blir resdag till Berlin! Färja till Dagebüll, buss till Flensburg, tåg till Hamburg och sedan Berlin. Där spelar jag först på Contrapunto – en queer och open role-milonga i Neukölln och sedan på Malajunta.

Det fixar jag med handbagage!

Abrazo Jessica

Lämna ett svar