Okategoriserade

Våren börjar ta form

Några dagar in på 2024. Mitt nyårslöfte är att ta det lite lugnare, max en resa i månaden och en spelning i veckan. Frågan är om det håller men jag planerar för det i alla fall.

Första stora evenemanget blir Gothenburg queer tango festival, 25-28 januari. Det är 10-årsjubiléum och jag spelar dels på eftermiddagsmilongan på lördagen och på avslutningsmilongan på söndagen. Gullar som bäst med musiken till dem.

Sedan åker jag till Barcelona några dagar i början av februari och spelar på Sagrada Miilonga.

Och i slutet av mars gör jag en sväng till Italien igen, först Lesignando de Bagni och sen Bologna och A media luz. Helgen därefter blir det stor festival på hemmaplan – Nordic tango festival, 29 mars-1 april. Spelning lördag, tidig kväll.

Jag gör ännu en sväng till Barcelona i april för att spela på La Morocha.

Och i maj väntar min första resa till England som tangodansare! Ska spela på Sheffield tango festival!

Och så… 13-16 juni, Alma de Bohemia, vårt tredje internationella dubbelrolls- och queermaraton i Stockholm.

Blev så glad att jag ska spela på Lunnevad igen – den här gången blir det lördag kväll!

I juli spelar jag på förmilongan till encuentrot Luz del Norte i Stockholm.

Ganska fullt redan nu alltså. En sak i taget!

Lämna ett svar